Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κώστας Κοντόπουλος : Ψηφίζω ΑΕΚ Τρίπολης και στηρίζω Κώστα Καλογιαννίδη








Ο Κώστας Κοντόπουλος διανύει τον τρίτο χρόνο στην ΑΕΚ Τρίπολης.  Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για τον νέο προπονητή του, για τον απερχόμενο και τι περιμένει την νέα σεζόν
Μας δήλωσε:

« Θα παραμείνω και φέτος στην ΑΕΚ Τρίπολης. Είναι ο τρίτος χρόνος που θα αγωνιστώ με την φανέλα της. Έγιναν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα. Έφυγε ο Βασίλης Κούβαλης, ένας προπονητής που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και εμένα προσωπικά.  Είναι πολύ αξιόλογος, γνώστης του ποδοσφαίρου, αφού ως γνωστό έχει αγωνιστεί και εκτός συνόρων Ελλάδας με τον Πανιώνιο έχοντας επιτυχία. Προσωπικά τον ευχαριστώ, γιατί δεν βοήθησε μόνο την ομάδα , αλλά και εμένα.
Τώρα ήλθε ο Κώστας Καλογιαννίδης. Είναι μια κίνηση της διοίκησης της ομάδας, πολύ πετυχημένη. Προσωπικά θα τον στηρίξω και θα δώσω ότι μπορώ για να έχουμε επιτυχίες.
Η ΑΕΚ Τρίπολης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα, ένα σωματείο που θα έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Είναι απώλεια η «φυγή» του Δημήτρη Λόντου. Ήμασταν ένα πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και παίζαμε με «κλειστά μάτια».  Τώρα θα ήθελα ένα καλό και έμπειρο σέντερ μπακ, ας πούμε τον Καλογιαννίδη ( γέλια…)
Ο Παναρκαδικός είναι ένα σωματείο σεβαστό σε όλους μας. Μακάρι να ανέβαινε κατηγορία και να έπαιζε στην Δ΄ Εθνική.  Δυστυχώς η απειρία των παικτών, δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της.
Ο Ζαχαρόπουλος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναρκαδικό, αλλά στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του. Ήμασταν συμπαίκτες μέχρι τον Γενάρη, πριν πάει στον Παναρκαδικό και τον ξέρω πολύ καλά.
Πιστεύω ότι αν ήταν ο Καλογιαννίδης στον Παναρκαδικό, η ομάδα θα είχε πετύχει τον στόχο της. Αυτό που λέω δεν πρέπει να μειώσει τους άλλους παίκτες που είναι πολύ ικανοί.
Πιστεύω ότι τη νέα περίοδο η ομάδα μου, θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να πάρει την πρώτη θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου